Geboortekaartje laten maken

Logo Jade Yaert

Geboortekaartje laten maken

Wil je graag een geboortekaartje laten maken door een illustrator? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een gepersonaliseerd design is een prachtige manier om jouw nieuwe baby te introduceren aan al je vrienden en familie. 

Waarom een geboortekaartje op maat laten maken?

Er zijn verschillende redenen om met een illustrator samen te werken voor je geboortekaartjes. De meest belangrijke reden is de wens van de ouders om een uniek kaartje te hebben voor hun kindje. Geen twee baby's zijn hetzelfde, dus waarom zou je niet gaan voor een uniek ontwerp dat echt volledig past bij jouw gezin en jouw kindje?

Misschien heb je al een super tof idee voor een geboortekaartje, maar ontbreken de tekenskills of de digitale 'know how' om je project te realiseren. Misschien wil je liever geen ontwerp gebruiken dat al door duizenden anderen is gebruikt. Of misschien wil je gewoon graag een kaartje met een echt wow effect. Welke reden dan ook, een persoonlijk kaartje op maat kan het beste antwoord zijn!

Als illustrator specialiseer ik me in geboortekaartjes met een sterke illustratieve kant, neem zeker een kijkje door mijn vorige projecten en mijn portfolio om te zien of mijn stijl je aanstaat. Ik werk zowel traditioneel als digitaal afhankelijk van de noden van het ontwerp.


Voordelen van een geboortekaart op maat:

– Uniek geboortekaartje die je nergens anders zal zien
– Een ontwerp dat in samenspraak met jullie wordt uitgewerkt inclusief revisies!
– Persoonlijk contact
– Begeleiding en advies bij de verschillende keuzes. Voor welke papiersoort ga je? Welke dikte? Ga je voor 150m/g of 300m/g gewicht? Welke drukker of printer gebruiken? Als je zelf je kaartjes wilt maken sta je al snel voor een heleboel keuzes die niet zo voor de hand liggend zijn. Ik help en adviseer en geef uitleg bij iedere keuze met voorbeelden zodat jullie exact weten waar je voor kiest. 
– Met het totaalpakket, moet je gewoon nog je adressen schrijven & je kaartjes op de bus doen.

Wat is inbegrepen in de prijs? 

- Uniek, gepersonaliseerde tekening/ontwerp
- Opmaak & Verbeterronde
- Digitale proef
- Papieren proefdruk
- Drukkosten
- Enveloppen
- BTW
- 1 Verzending binnen BE of NL

Bekijk enkele van mijn favoriete projecten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Step 1 - Contact

Eerst neem je contact op met me via het contactformulier of via telefoon of afspraak. Aan de hand van een paar doelgerichte vragen krijg ik een beter beeld van welk soort kaartje je precies wilt. Op die manier kan ik zo accuraat mogelijk een offerte opstellen.

Step 2 - Estimate

Als ik de nodige info heb stel ik een persoonlijke offerte op. Klopt dit met wat je verwacht dan kunnen we na de eerste betaling over naar de designfase.

Step 3 - Concept

Op basis van jouw wensen werk ik 3 initiele concepten uit. Dit zijn korte, kleine schetsen die het idee en de compositie van het kaartje voorstellen. Jullie kiezen hier een uit, met eventueel extra opmerkingen voor de nodige aanpassingen.

STAP 4 - EERSTE VERSIE

Op basis van je keuze ga ik aan de slag om een eerste versie van de gekozen schets uit te werken.

STAP 5 - PROEFDRUK VERSIE

De finale versie wordt doorgestuurd en we doen een proefdruk. Zo kan je op voorhand zien hoe de kleuren nu precies eruit zien als het geprint is, en of de papierkeuze naar wens is. Is de proefdruk in orde, dan is het spannend afwachten tot de geboorte van jullie kindje.

Step 6 - Result

Je kindje is geboren! Stuur me zo snel mogelijk de ontbrekende gegevens (lengte, gewicht, tijdstip & datum) door en ik stuur de finale kaart met de correct info door naar mijn vaste drukker. Ik geef je een seintje wanneer je je kaartjes kan komen ophalen of stuur ze op via koerier.

Prijzen

Hoeveel kost een kaartje op maat nu? De prijs van je kaartje hangt af van een heleboel zaken. Zeker de papiersoort waarop gedrukt wordt, speciale druktechnieken zoals foliedruk of letterpress, en de complexiteit van het design (meerdere tekeningen tegenover 1 spotillustratie) kunnen de kosten erg beïnvloeden. Daarom werk ik met een offerte op maat die uniek bij jouw wensen en noden past. Om je toch een indicatie van de prijzen te geven kan je al eens een kijkje nemen in de prijslijst hieronder om een idee van de richtprijs per oplage te hebben.

Standaard druk (geen folie of letterpress)

Foliedruk of Letterpress

Foliedruk of Letterpress

Wat is inbegrepen in bovenstaande prijs?
– opmaak & vormgeving
- Design
- Digitale proef
- Papieren drukproef
- Drukkosten
– 1 gratis verzending binnen BE (of ophaling)

Wat is inbegrepen in bovenstaande prijs?
– opmaak & vormgeving
- Design
- Digitale proef
- Papieren drukproef
- Drukkosten
– 1 gratis verzending binnen BE (of ophaling)

Wat is inbegrepen in bovenstaande prijs?
– opmaak & vormgeving
- Design
- Digitale proef
- Papieren drukproef
- Drukkosten
– 1 gratis verzending binnen BE (of ophaling)

Contact

Graag meer info of overtuigd om aan de slag te gaan? Neem gerust vrijblijvend contact met me op via het onderstaande formulier of mail me via jadeyaert@gmail.com. Hopelijk tot snel!